Богословське відділення / Новини
: ГОЛОВНА :: ІСТОРІЯ ФАКУЛЬТЕТУ :: НАВЧАЛЬНИЙ ПРОЦЕС :: ВИКЛАДАЧІ :: СТУДЕНТИ :: АБІТУРІЄНТУ :: ВИПУСКНИКИ :
: ХРАМИ :: КОНТАКТИ :: БІБЛІОТЕКА :: Студентське товариство «ACADEMIA ORTHODOXA» :: Державне визнання документів про вищу духовну освіту :: Переведення на навчання/Придбання другої вищої освіти :

Розклад занять



Наш банер




Розпочинається реєстрація для участі в цьогорічному національному мультипредметному тесті (НМТ)

14 березня о 9:00 розпочнеться реєстрація для участі в цьогорічному національному мультипредметному тесті (НМТ). Триватиме вона до 11 квітня включно. Український центр оцінювання якості освіти забезпечить реєстрацію в безпаперовій формі.

Дата створення: 2024-03-13 / Перегляди: 347 / Рубрика: Богослужіння

Викладачі та здобувачі-богослови вшанували Героїв Небесної Сотні

Нашим священним обов’язком є молитовна пам'ять про жертв акцій протесту (Революції Гідності) у грудні 2013 — лютому 2014 року, котрі в Україні вшановані під збірною назвою «Небе́сна Со́тня».

Ще 19 лютого 2014 року, в сам розпал Революції Гідності, за ініціативи викладачів та студентів Богословського відділення в університетському храмі були відслужені молебень за примноження любові та припинення ворожнечі в Україні та заупокійну літію за тих, які поклали своє життя за незалежність Української держави.

Дата створення: 2024-02-20 / Перегляди: 368 / Рубрика: Загальноцерковні новини

Високопреосвященнійший архієпископ Кам’янець-Подільський і Новоушицький Герман рукоположив в сан пресвітера здобувача за ОПП богослов’я диякона Олександра Шмігеля

18 лютого 2024 року, в 37-му неділю після Пʼятдесятниці, про Закхея, в Петропавлівській церкві міста Камянець -Подільський Високопреосвященнійший архієпископ Кам’янець-Подільський і Новоушицький Герман рукоположив в сан пресвітера здобувача за ОПП богослов’я диякона Олександра Шмігеля.

Пресвітер Олександр є здобувачем за ОПП Богослов’я другого (магістерського) рівня.

Дата створення: 2024-02-18 / Перегляди: 545 / Рубрика: Богослужіння

Високопреосвященнійший архієпископ Кам’янець-Подільський і Новоушицький Герман рукоположив в сан диякона здобувача за ОПП богослов’я Василія Клевчука

10 лютого 2024 року  за Божественною Літургією в храмі Святого Іллі Пророка села Слобідка Кульчіївецька Кам'янець -Подільського району Високопреосвященнійший архієпископ  Кам’янець-Подільський і Новоушицький Герман рукоположив в сан диякона здобувача за ОПП богослов’я Василія Клевчука.

Дата створення: 2024-02-10 / Перегляди: 391 / Рубрика: Богослужіння

Вітаємо отця-доктора з ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!

ВСЕЧЕСНИЙ ОТЧЕ МИКОЛАЮ!

Від щирого серця вітаємо Вас з ЮВІЛЕЙНИМ днем народження!

Дякуємо Богу за дар Вашого життя, за Ваше служіння, за зерна любові, милосердя, віри і надії, що засіваєте у наших серцях!

Бажаємо Вам святкового настрою, міцного здоров’я, сил у випробуваннях, непохитної віри, миру, надійних друзів і однодумців, нових досягнень і звершень, щедрих Божих благословінь та опіки Божої Матері!

Нехай кожен Ваш день буде наповнений корисними справами і теплом людських відносин, а мрії втілюються у життя та приносять бажану радість і задоволення.

Нехай таланти Вашого розуму і душі надалі успішно служать нашій Церкві та Україні!

МНОГАЯ ЛІТА!!!

Дата створення: 2024-01-12 / Перегляди: 255 / Рубрика: Новини відділення

Високопреосвященнійший ОНУФРІЙ, архієпископ Чернівецький та Кіцманський, рукоположив в сан диякона випускника богословського відділення ЧНУ Дмитра Чебана

7 січня 2024 року, в 31-ту неділю після П’ятидесятниці, після Богоявлення, Собору Предтечі і Хрестителя Господнього Іоанна, у кафедральному соборі Різдва Христового ПЦУ м. Чернівці архієпископ Чернівецький та Кіцманський Онуфрій рукоположив в сан диякона випускника богословського відділення ЧНУ 2015 року Дмитра Чебана.

Професорсько-викладацька корпорація та студентство вітають диякона Дмитра з прийняттям дияконського сану та бажають Божого благословення у служінні!

Дата створення: 2024-01-07 / Перегляди: 729 / Рубрика: Богослужіння

Наукові читання «Берегиня слова»

29 грудня 2023 року кафедра історії та культури української мови, філологічний факультет, університетська спільнота, мовознавці з різних куточків України пошанували пам’ять відомої мовознавиці, професорки, багаторічної завідувачки кафедри Надії Денисівни Бабич (1943–2021), яка все своє свідоме життя уболівала за долю України, її культуру, мову. «Слухати людей і говорити з ними. Доля і ті люди, що довірили мені тримати слово по телебаченню і радіо, перед студентською і вчительською аудиторією, подарували відчуття радості і відповідальності за Слово. Бесідую я словом мовленим і писаним, стараюсь не нав’язувати свого розуміння життя сучасного чи минулого, а подати ту «картину», над якою варто замислитися» — у цих словах було кредо Надії Денисівни.

Дата створення: 2024-01-04 / Перегляди: 239 / Рубрика: Новини відділення

Високопреосвященнійший митрополит Тернопільський і Кременецький НЕСТОР рукоположив в сан пресвітера диякона Євстафія Роя

31 грудня 2023 року, в 30-ту неділю після П'ятдесятниці, після Різдва Христового і перед Богоявленням, у каплиці кафедрального собору святих рівноапостольних Костянтина і Єлени м.Тернополя, митрополит Тернопільський і Кременецький Нестор рукоположив в сан пресвітера випускника-богослова Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича Євстафія Роя.

Дата створення: 2023-12-31 / Перегляди: 257 / Рубрика: Новини відділення

Відбулася підсумкова атестація здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти

28-29 грудня 2023 року на базі кафедри філософії та культурології філологічного факультету Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича відбувся захист кваліфікаційних робіт (проєктів) здобувачів вищої освіти за освітньо-професійною програмою другого (магістерського) рівня 041 Богослов’я.

Дата створення: 2023-12-31 / Перегляди: 407 / Рубрика: Новини відділення

Вітаємо протоієрея Миколая Лагодича з ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!

ВСЕЧЕСНИЙ ОТЧЕ МИКОЛАЮ,

щиросердечно вітаємо Вас з днем народження!

Бажаємо Вам міцного-міцного здоров’я, сили, щоденної духовної радості та піднесення, непохитної віри, великої надії та справжньої любові, а Господь Бог хай обдаровує Вас мудрістю і натхненням, щоб Ви Його прославляли у нових звершеннях та досягненнях! Хай Господь Бог благословляє і Ваше нелегке служіння Своїми щедротами і дарами Святого Духа, обдаровуючи усіма потрібними ласками, скріплюючи і надихаючи на працю у Божому винограднику, а Пресвята Богородиця огортає своїм Чесним Покровом!

Щиро вдячні Вам за молитву, невтомну працю, підтримку, служіння та добре слово, що завжди зігріває дущі й серця тих, хто Вас оточує!

Нехай кожен Ваш день буде наповнений корисними справами і теплом людських відносин, а мрії втілюються у життя та приносять бажану радість і задоволення.

МНОГАЯ І БЛАГАЯ ЛІТА!!!


Дата створення: 2023-12-19 / Перегляди: 268 / Рубрика: Новини відділення

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | Наступна | Остання

Пошук

Наші друзі

Івано-Франківський Богословський Інститут ім. преп. Феодосія Манявського

Вища Богословська Академія при Івано-Франківському Єпархіальному Управлінні ПЦУ

Київська Православна Богословська Академія

Дніпровська Духовна Семінарія

Львівська Православна Богословська Академія

Волинська Православна Богословська Академія

cerkva.te.ua

Рівненська духовна семінарія

Львівська духовна семінарія святого апостола і євангелиста Іоана Богослова


eXTReMe Tracker

Пишіть нам. Е-mail:
Всі тексти, зображення, ілюстрації та інший вміст цього веб-сайту є власністю
Богословського відділення КПБА при ФТФ ЧНУ ім. Ю. Федьковича.
При використанні будь-якої інформації з даного сайту посилання
на
www.bogoslov.cv.uaОБОВ’ЯЗКОВЕ.